Cart 0

Door Gift Jimat

Telur Pindang



Selamat datang ke Page Telur Pindang Tradisional

Ada kenal kawan-kawan atau ahli keluarga yang ingin berkahwin tetapi tidak tahu bagai mana hendak jimatkan kos perkahwinan?

.

Anda pernah dengar rungutan rungutan teman rapat atau keluarga anda seperti ini?

.

“Aduh… pening lah kepala nak cari doorgift yang murah, dah la majlis aku tinggal sebulan je lagi ni, dulu tak nak cari, dah hujung - hujung baru nak cari, budget aku dah la ciput lak tu.”

.

“pakkal je abang aku ni,aku disuruhnya sponsor majlis kahwin dia, macamlah aku ni kerja cop duit, manalah aku nak cari doorgift yang bawah seringgit”

.

“Kusut la kepala otak aku ni kak oi... nak bagi door gift kek kang… berkulat.Nak bagi doorgift coklat ni kang… cair. Apa aku nak bagi orang datang majlis aku ni ha?Aku nak yang simple je,nampak klasik dan tahan lama”

.

Tahukan anda ESNR boleh bantu anda jimatkan kos perkahwinan anda melalui

.

Telur Pindang Tradisional


1. Doorgift murah serta penjimatan kepada pembeli.

2. Doorgift resepi masakan tradisional.

3. Telur dimasak menggunakan dedaunan dan rempah ratus asli.

4. Telur rebus tanpa bahan pengawet kimia dan baik untuk kesihatan.

.

Dimana Telur Pindang Tradisional

.

1. Mempunyai rasa pindangan yang asli.

2. Berwarna coklat semula jadi tanpa bahan pewarna tiruan.

3. Berkualiti tinggi dan bersaiz sederhana besar (Grade B)

4. Telur yang digunakan dibasuh terlebih dahulu sebelum masak untuk memastikan tahap kebersihan yang baik.

.

Promosi istimewa ini hanya untuk 5 orang pertama setiap bulan !!!

.

Harga pasaran RM 1500 untuk 1000 biji telur sahaja tau

Ingin beli dengan harga RM900 jer?

Penjimatan sebanyak RM 600… wow sangat menjimatkan!!!

.

Bayar terus ke akaun
Nama Akaun: ESNR Trading
No Akaun: 551360051936 (Maybank)
Email : telurpindangtradisional@esnr.com.my

.
Klik link di bawah untuk wassap kami direct jika anda baca menggunakan handphone yang ada whatsapp

www.pm.esnr.com.my

www.pm.esnr.com.my

www.pm.esnr.com.my

www.pm.esnr.com.my

Atau whatapps/message/call kami di +60182257060

.

“"Saya rase tak sempurna majlis kahwin kalau tak de telur pindang"”
-Jaafar Onn

.
“Telur pindang memang rase tradisi sangat”
Pn Rosnani

.
“Salam, Hye sis, TQ tw pasal telur pindang yang sedap tu. Semua cakap sedap and OK. Nanti ade rezeki kite order lagi ye”
 Pelanggan Pontian

.
Tempoh pengambilan adalah 4 Hari sebelum majlis berlangsung
Produk ini perlu ditempah sekurang kurangnye 2 minggu sebelum tarikh pengambilan.
Klik link di bawah untuk wassap kami direct jika anda baca menggunakan handphone yang ada whatsapp


www.pm.esnr.com.my
www.pm.esnr.com.my
www.pm.esnr.com.my
www.pm.esnr.com.my
Terima Kasih





Newer post